Arg !!

Ahh!! Jag HATAR att bo i lägenhet! Har världens huvudvärk sen igår och tänkte sova ut för sovit dåligt, tror ni inte att grannarna ska börja banka i väggarna redan kl 9 på morgonen då?! Och dom slutar inte heller :( går ju fan inte sova  när man nästan känner hur väggarna skakar! Blir så förbannad.. Alla människor jobbar inte vardagar, jag har jobbat hela helgen och nu vill ja sova men det kan ingen ta hänsyn till, varför ska ja ta hänsyn till alla andra då?! Skulle jag dra igång musik kl 24 på en vardag hade dom ju klagat direkt! Tycker inte detta är rättvist med tanke på hur olika folk jobbar :/

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Arg !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>