Paket !!

Idag var en bra dag även fast jag jobbat hela långa dagen. 2 paket från Nelly.com, mina skor som Robban beställde till mig och veckorevyn låg hemma och väntade på mig när jag kom hem :) Tog lite dåliga mobil bilder på det nyinkomna men kommer säkert upp bild på när jag har tid att använda det.

imageMalin dress, var ju bara ett måste att beställa!imageMysig poncho :)imageRing i ros’e guld och en söt enkel t-shirt.imageTidning från nelly och veckorevyn, underbar läsning.imageMina nya älsklingar som Robban köpt till mig från crime London <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>