Förvirrad och korkad

Jag har blivit nått sjukt tankspridd de senaste veckorna, jag glömmer allting ! Och är allmänt förvirrad alltid, är faktiskt ganska jobbigt. Har sprungit och letat efter koderna till våra Ingo kort nu i 3 dagar för både jag och Robban har behövt tanka, vänta upp och ner på lägenheten 3 gånger och rotat igenom hela mammas och pappas hus ( de kom dit för viss post av någon anledning fortsätter komma dit). Skällde på Robban för ja trodde att han slängt dom och gnällde lite på mamma för hon inte visste var de va, hittade dom iallafall nu för en timme sen, bland alla räkningar som ska betalas, alltså så uppenbart egentligen men det hade jag inte en tanke på. Blir så arg på mig själv när jag är sån och när jag glömmer allt!

Sen så var jag ju så smart och skrev igår att vi skulle överraska mamma med frukost idag, när jag kommer till skottorp och ska möta upp familjen så skrattar dr jätte mycket åt mig, jag fatta ingenting! Sen fick jag ju höra hur dum jag var som skrev ut det här, min mamma läser ju min blogg!! Asså så j*vla korkad man får bli, men det hade ju inte jag en tanke på. Hon blev iallafall glad och tyckte det var jätte mysigt :) det var huvudsaken!

imageimage

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>