Superduper GLAD

Bad om att få sluta tidigare imorgon för middag hos ”svärföräldrarna” men istället kom gulliga Ebba och sa att hon kunde jobba för mig hela dagen så jag ska äntligen få vara ledig 😀 helt f***ing UNDERBART! Och det ska vara fint väder med, jag är lycklig nu ! Äntligen lite sol på min ”bleka” kropp.

Ska iallafall börja dagen tidigt imorgon, familjen ska överraska mamma med frukost på resturang sand i Båstad. Mysigt värre, jag är så glad över att jag ska få ta på mig fina vanliga kläder och inte illaluktande jobbkläder :) Sen får jag helt enkelt bara se vad morgondagen har att erbjuda!

image imageTestade nya risifruttin, gilla förpackningen men innehåller var sådär.imageKöpte en liten blomma idag till ”svärföräldrarna” som hade 34årig bröllopsdag :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>