Händer inget roligt

Just nu händer det inte direkt något roligt i mitt liv, äter sover och jobbar bara i princip. Har blivit lite väl mycket jobb den senaste månaden, räkna ut att ja kommer nog upp i ca 215 timmar denna lönen. $$$! Varit ledig 2 dagar på en månad lixom :( men nu ska det nog lugna ner sig lite iaf, tror jag! Vill ha tillbaka mitt liv och kunna hitta på saker.

Det har typ hänt en rolig grej nu den senaste tiden, jag gjorde samma misstag som jag gjort flera gånger innan, blondera håret hemma = morot ! Fick gå till frissan o fixa det på en akut tid så nu är jag helt plötsligt jätte blond :) men jag trivs bra i det me!

Här kommer lite bilder från d senaste veckorna som jag hunnit ta d få timmar jag varit ledig !

image image image image image image image image image image image image image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>