Dessa j*vla måsten !

Är äntligen ledig, min första dag på 16 dagar! Skulle bara vilja lägga mig på en solstol och läsa, men det går såklart inte. Måste sy färdigt klänningen jag lovat sy, hon ska nämligen ha den imorgon! Sen måste ja iallafall plocka undan det värsta här hemma, ser ut som en bombnedslag :( tror Robban har glömt hur man städar ! :p tänkte att jag kunde sno lite sol på balkongen mellan varven men så klart så står solen för högt för att komma in på min balkong!

Sen igårkväll var vi och grillade samt drack vin hos Robbans föräldrar, sluta med att vi fick köra till. veterinären med Gizmo, han svalde en jättestor humla. Först blev han knäpp och började jaga sin egen mage (såg jätteroligt ut) sen blev han varm och fick svårt att andas så var tvungen att få i han en kortisonspruta, var antagligen en allergisk reaktion, stackarn! Men idag verkar han må mycket bättre Iallafall :)

image image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>