Its a boy..!

Var inne på rutin ultraljud i måndags, allt var precis som det skulle. Bebis mådde bra men blev tillbaka flyttad 4 dagar så beräknad födsel blir 3 augusti, även om det bara är 4 dagar kändes det jätte jobbigt för helt plötsligt var det augusti istället för juli, men det är ju bara på ett ungefär så ska väl inte hänga upp sig så mycket på det! Barnmorskan trodde iaf det såg ut som en liten pojke i magen, vi hade bara flicknamn redo så nu har ja börjat kolla efter ett gulligt pojknamn, tror jag har ett på gång :) moderkakan låg bak i magen så därför ja redan kände av honom och hon sa även att sparkarna kommer väldigt tidigt då! Längtar tills Robban kan känna vår lilla son !image

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>