Just nu

imageHär ligger vi och har det mysigt! Varit dålig med uppdateringen som vanligt, men har faktiskt haft fullt upp och helt slut så fort jag är hemma. Jobb och renovering tar på krafterna! Men nu har jag varit sjukskriven i en vecka och ska in till läkaren imorgon för att få beslut om vidare sjukskrivning och då kommer jag ha all tid i världen! Har tyvärr fått problem med både foglossning och alldeles för mycket smärtsamma sammandragningar och det är ju lite för tidigt att föda nu i vecka 27+6 (28). Så har varit väldigt mycket vila och kommer väl bli det framöver också.

Bebis är pigg och glad iallafall och sparkar som bara den, hans lilla kusin tittade ut för några dagar sen så nu vill han väl inte vara kvar där inne längre :)

Så ser det ut nu och har faktiskt inte hänt särskillt mycket nu under de veckor ja inte skrivit så ni har inte missat mycket !

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>