Läkarbesök

imageEn lite suddig bild på bebis huvud uppifrån, med ögon, näsa som syns :)

Idag har jag gått in i vecka 29, bebis är ca 40cm lång och väger på ett ungefär 1,2kg.

Läkarbesöket idag gick bra, fick även göra ett ultraljud för att se så bebis mådde bra och han var lika pigg som vanligt. Mina sammandragningar har inte påverkat negativt på något sätt utan de är bara jobbiga för mig, iochmed det och foglossningen så blir jag sjukskriven på 50%, har dock några semesterdagar att ta ut så ska nog göra detta så jag slipper jobba så mycket. Min kropp fixar ju knappt att gå en kortare promenad så vet inte hur de tänkt jag ska fixa jobba :/ ska ha möte med jobbet imorgon för att se hur vi ska lägga upp allt på bästa sätt.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>