V. 30

image

 

Vecka 30 är kommen, tiden går undan och mina tår är nu försvunna bakom magen!

Mina sammandragningar har minskat lite och jag har lärt mig hantera det bättre men rygg och bäcken gör ondare och ondare för var dag som går :/ Har i alla fall slutat jobba nu och gör bara så mycket kroppen orkar om dagarna.

I måndags var vi på g-kås och inhandlade nästan allt till bebis, nu är det spjälsäng och skötbord som saknas men det får vänta tills renoveringen är klar så vi har någonstans att ställa det, hoppas att det inte ska ta allt för lång tid att bli färdigt nu för vill verkligen hinna ”boa” in mig och fixa allt innan bebis bestämmer sig för att komma!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>