Trött

imageEndast 1 fjärdedel, 70 dagar kvar av graviditeten. Det blir tyngre och jobbigare för var dag som går, sömnen blir värre och värre och jag är konstant trött !

Känslorna i kroppen börjar svämma över, gråter för allt och ingenting, träffade lilla bebisens kusin i helgen, 2 veckor gammal liten flicka, ville börja gråta där och då men lyckades sån tur va hålla det inne tills kvällen när vi kom hem. Allt blev helt plöttsligt så verkligt, vi har snart en sån liten i vår famn som är vår, min och Robbans, en liten version av oss 2 som vi ska ta hand om och älska över allt annat ! Känns som det är en evighet till augusti men samtidigt känner jag mig stressad för han snart är här, renoveringen är fortfarande inte tillräckligt långt för att vi ska kunna flytta in och det gör mig knäpp! Det känns som jag glider längre och längre ifrån mina vänner, vad är det egentligen som händer ?! Hatar att inte kunna bjuda hem någon och det gör väl tyvärr att jag är dålig på att höra av mig, tycker inte om att behöva bjuda in mig hos alla andra hela tiden, känns så fel :( sen önskar jag att jag haft någon att faktiskt dela alla tankar och perioder med som faktiskt var i samma period i livet som jag själv är i, hade underlättat lite för är så svårt för i min hjärna och kropp finns nästan bara en graviditet och en framtida bebis och man vill ju inte va tjatig om bara sig själv hela tiden men det blir ju faktiskt lätt så, det är jag nu!

Allt är såklart inte negativitet, behövde bara skriva av mig lite! Var inne hos BM idag och alla prover var bra, han låg med huvudet nedåt och växte precis som han skulle :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>