Mammas pojke

Som jag sagt innan bor vi nu under renoveringen hemma hos min pojkväns föräldrar och vi flyttade hit redan i november för vi trodde inte renoveringen skulle ta så lång tid som den gjort. Allt har gått jätte bra och de är hur snälla och goa  som helst MEN.. Jag har nu upptäckt att min pojkvän är en riktig ”mammas lilla pojke” han har lixom blivit en riktig trotsig tonåring igen, sover hela dagarna, blir sur när man försöker väcka honom, låter mamma (eller mig) ta det mesta ansvar och har till och med mamma som extra väckarklocka  så han kommer upp på morgonen! Detta är något jag verkligen hoppas kommer försvinna så fort vi flyttar här ifrån, och det hoppas jag är snart för vi måste hinna få tillbaka vårt liv och vår vardag innan bebis kommer till världen! Paniken och stressen tar kål på mig !!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>