Min prins är här

imageDen 11 augusti kl 18.34 kom du äntligen ut till oss, 52 cm och 3525 g.

Har nu snart gått 4 veckor och det börjar sjunka in att man blivit mamma, det största och mest underbara som någonsin hänt mig! Vi ammar och allt funkar precis som det ska, han följer sin kurva fint och sover det mesta av nätterna. Vi lägger oss runt 00.30 och får först sova ungefär till kl 6.00, sen om inte lillens mage krånglar så har vi sån tur att vi somnar om efter lite amning till 9.00 tiden :) Håller tummarna för att vi ska få fortsätta sova på nätterna !

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>