Den stora sängfrågan

imageJa, nu är det till den stora frågan ! Ska man låta sitt barn sova i vår säng eller försöka natta i spjälsängen ?!

Har än så länge haft honom i babynestet mellan oss i vår säng, inte ens provat spjälsängen än. Men har kommit fram till att det är nog mer för min skull än för Jamies. Har lite separationsångest ! Han sover ju jättebra på nätterna så egentligen är det väl bara jättedumt att vänja honom vid att sova hos oss, kommer förmodligen bara bli svårare att vänja honom av det sen. Vill ju gärna att han ska kunna sova för sig själv och inte alltid behöva va nära oss för att kunna sova. Egentligen sover han säkrast i sin egen säng, men känns jobbigt att inte ha lika mycket koll på honom som jag har när han ligger i vår.

Så..inatt om han äter precis innan läggdags som han brukar ska jag åtminstone försöka lägga han i sin egen säng och se hur det går. Robban jobbar inte inatt heller så han kan hindra mig från att ta upp honom för tror det är störst risk att jag inte klarar det, men han är inte ens en månad än så behöver inte stressa det om någon av oss inte fixar det.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>