Dagens mamma

imageNyduschad och påklädd, passar alltid på att ta en långdusch när Robban är hemma och kan ha koll på Jamie. Har aldrig varit så skönt att duscha som det är nu, man känner sig som en helt ny människa ! Har tillägg med fått på rena nytvättade kläder idag, inte alla dagar man prioriterar detta längre men försöker. Har dock lite svårt att hitta amningsvänliga kläder. Insett att min gamla garderob inte var särskilt amningsvänlig. Byxor är väl nästan det ända av det gamla jag använder ( är överlycklig att jag kommer i dem ), sen har jag bara hunnit köpa lite nya toppar så får väl se om jag hittar nått på väla i veckan. Idag har jag iaf på mig jeans från g-star, amningslinne från hm ( de är skönast ) och en omlott blus jag hittade inne på Lindex för att piffa till det lite iaf :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>