Natten

Vi lyckades komma rätt i mattiderna inatt så jag ammade honom vid 00.00 och la han i sin spjälsäng ca 00.30. Han somnade med en gång men jag låg vaken ett tag och lyssnade efter hans andetag, varför måste man vara så nojjig för ?!?! Lyckades iaf till slut somna och vaknade av att han gnällde efter mat vid 04.30 så det gick ju hur bra som helst för hans del. Provade lägga han i spjälsängen igen men magen krånglade på stackarn som det brukar göra på morgnarna så han fick komma till oss i sängen och till slut fick vi sova nån timme till. Ska köpa nya magdroppar att prova och se om det blir bättre för är likadant nästan var morgon. Kommer iaf att fortsätta lägga han i sin säng för natten, sen får han komma upp till oss på morgnarna om det behövs. Tiden går fort så får ju passa på att mysa lite, för det är extra mysigt att ha honom i sängen.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>