Kaosmorgon!

imageTrött mamma efter en totalt kaosartad morgon !

Vaknar av att klockan ringer kl 9 för Jamie somnade om igen efter amningen vid kl 6, tur jag ställde klocka för skulle vara på en månaderskoll på BVC kl 10.20. Ammade honom igen och gick upp för att klä på mig i lugn och ro, då skickar Robban att hunden inte varit ute och kissat. Blir stressad och ringer hit mamma för att gå ut med hunden så jag hinner äta frukost. Klockan 10.10 är jag klar för att köra och såklart hittar jag inte bilnycklarna! Letar överallt, ringer och skäller på Robban för det var han som hade dem senast och efter 10 mins letande hittar jag den i en springa i soffan. Påväg ut till bilen smiter hunden ut och vägrar lyssna, jagar han över hela gården och skriker ac ilska och stress, då kryper han såklart under bilen och gömmer sig! Då var jag lagom arg, gav nog grannarna en ordentlig show tror jag. Lyckades iaf till slut få in honom och packar in Jamie i bilen men blev såklart lite sena, tur det inte gjorde så mycket.

Läkarbesöket gick iaf toppen, allt var som det skulle ! Han hade gått upp till 4350 och växt till 55 cm så följer sin kurva exemplariskt :) Sen är det så skönt att höra att han är ett så lugnt och snällt barn, då känner man att man har lyckats <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>