God morgon

Idag passar vi på att ligga kvar länge o sängen för att mysa, synd bara att vi inte fått upp nån tv i sovrummet än. Jamie vaknade vid 6 som vanligt och fick komma till vår säng då han inte var särskillt trött längre, magen verkar dock vara bättre så antar att miniform dropparna fungerar. Är lite knepiga bara för de får följa med överallt då de ska tas innan varje amning, men är väl inte hela världen om man skulle missa nån gång. image

Har lite funderingar på om jag skulle ta mig till öppna förskolan idag för att träffa lite nytt folk. Men vet inte om det är alldeles för tidigt att gå dit än? De finns en bebisgrupp som är 0-1 år, han är ju egentligen lite liten än, men jag vill gärna träffa folk som också är mammalediga så man får lite mer att göra om dagarna. När är det egentligen vanligast att börja gå dit, hur gamla är barnen där egentligen ? Vill ju inte komma dit och så är alla andra barnen förra månader äldre, blir lite svårt att hänga med då.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>