Google calendar

Har alltid det så himla krångligt med kalender hemma, Robban glömmer alltid skriva upp i vår gemensamma så ibland står jag som ett frågetecken när han tagit på sig extra pass på jobbet, hänt flera gånger att jag planerat att vi ska göra något just den dagen med. Blir lika irriterad varenda gång! Men, igår tipsade en vän om Google calendar som är en calendar i mobilen som är gemensam, nu har vi båda med kalendern alltid så det är lättare att hålla koll på saker ock ting. Helt underbar uppfinning !

image image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>