Kaffe

imageUtan mitt kaffe på morgonen blir jag inte människa och får en fruktansvärd huvudvärk, aldrig haft detta problem innan men antar det är en del av mammarollen. Kroppen behöver koffein ! Problemet är att min barnmorska sa att kaffe, Coca-Cola och choklad kan vara bovarna till att Jamie blir gasig och får ont i magen. Men har faktiskt plågat mig själv och provat en dag utan allt det men märkte inte direkt någon större skillnad så borde inte vara det som är problemet.

Nu ska jag iaf ta min andra kopp kaffe för dagen och kanske se om lillen vill sova så jag hinner plocka undan lite här hemma. Han vill inte riktigt sova men tror han kanske börjar bli lite förkyld, han låter väldigt rasslig och andas tungt. Håller tummarna på att det inte blir något värre av det.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>